Parka

Parka

Parka's zijn meestal langer van model dan de normale werkjas. In meer en deel van de gevallen is het rugpand verlengd, dit zorgt voor optimale bescherming en gaat een onbedekte / koude rug tegen! De parka's beslaan een groter gedeelte van uw lichaam en bent u optimaal beschermt van invloeden van buitenaf, zoals wind, kou en regen. Heeft u toch liever een korte werkjas? Dan kunt u deze vinden in de categorie pilotjacks of werkjack. Omdat parka jassen echt gemaakt zijn voor het zware werk in zware omstandigheden zijn deze voorzien van verschillende praktische eigenschappen! Zo beschikken ze over meer opbergruimte, ruime zakken met klep, ideaal voor gereedschappen in op te bergen!

Door weer en wind

Parka jassen zijn vaak echte doorwerkjassen, ze zijn gemaakt voor de zwaarste weersomstandigheden. Parka's zijn waterdicht en winddicht! Bent u opzoek naar een werkjas die door weer en wind gaat? Dan is een van onze parka's wat voor u! Parka's worden vaak gebruikt langs wegen en of spoor en zijn daarom ook uitgerust met de benodigde high-vis kleuren.

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke parka u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over parka's. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen over de door u gekozen parka!

Lees meer