Stofjassen

Geen producten gevonden...

Stofjassen

Stofjassen is een overjas die u over uw kleding draagt en u een bescherming bied van externe invloeden, die u tijdens uw werkzaamheden tegen kunt komen. Stofjassen bieden een bescherming tegen verschillende doeleinden, zo geven ze een bescherming tegen chemicaliën en andere vloeistoffen, ook is er de mogelijkheid om stofjassen te verkrijgen die een ESD werking hebben, zo blijft uw apparatuur ook beschermt tegen stofdeeltjes en mogelijke statische lading. 

Een stofjas is eigenlijk een verkorte versie van een overall, dit heeft als grote voordeel dat ze makkelijker over de kleding aan te doen zijn en ook sneller uit. Het enige nadeel, ze geven een mindere/ andere bescherming dan een overall. Bedenk daarom dus goed tijdens welke werkzaamheden je de stofjas gebruikt!

Ons assortiment stofjassen

Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we verschillende stofjassen in ons assortiment, zo hebben we keuze uit verschillende kleuren en modellen stofjassen. Daarnaast is er de optie om uw stofjas te personaliseren, door uw logo of uitspraak op de jas te laten bedrukken. Uw werknemers lopen er op die manier netjes en professioneel bij!

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke stofjas u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over stofjassen Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de veiligheidsnormen waar de stofjassen over beschikken!

Lees meer