Werkbroek bouw, sterke en robuuste werkbroeken

Werkbroek Bouw

Bent u opzoek naar de perfecte werkbroek bouw? Deze vindt u bij Verhoeven Bedrijfskleding! Bouw kleding maakt de man, ook zeker de vrouw en is voor iedereen een stuk persoonlijke uitstraling. Een werkbroek bouw moet bovenal goed zitten en de benodigde veiligheid beiden die gewenst of vereist is tijdens de werkzaamheden. Wij bij Verhoeven Bedrijfskleding beschikken over een ruim aanbod aan werkbroeken bouw. Zo hebben we voor ieder wat wils. 

Werkbroek bouw

 

Waar moet een goede werkbroek aan voldoen


Werkbroeken bouw moeten duurzaam, degelijk, praktisch, comfortabel en slijtvast zijn. Voor in de bouw is het vooral makkelijk als de broek praktisch is, zo beschikken onze werkbroeken over verschillende eigenschappen die het werk zullen vermakelijke. Zo bieden onze werkbroeken voldoende opbergruimte voor al uw benodigdheden, ook uw persoonlijke spullen zoals telefoon en sleutels. Daarnaast beschikken verschillende werkbroeken over een verlengd rugpand en over kniestukken, zo blijft u altijd beschermt en kunt u in comfort uw werkzaamheden uitvoeren!
Daarnaast zijn onze werkbroeken bestand tegen slijtage en tegen de weersomstandigheden, al onze werkbroeken zijn geschikt voor in de bouw, bescherm uw werknemers tegen elke omstandigheden!

Dames werkbroeken

Tegenwoordig hebben we een ruim aanbod aan werkbroeken voor in de bouw, zo ook voor de dames. We hebben verschillende werkbroeken met een aangepaste pasvorm, deze broeken sluiten beter aan en hebben een hoger draagcomfort!

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkbroek u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkbroeken. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen va onze werkbroeken bouw!

Lees meer