Reflecterende Sweater voor donkere periodes

Reflecterende sweater

Is het te koud voor een t-shirt? Maar is een jas weer te warm? Dan kan een reflecterende sweater de uitkomst zijn! Werkt u veel langs de weg of spoor, dan is reflectiekleding verplicht en een reflecterende sweater kan al snel een uitkomst bieden! Het beschermd alle medewerkers door eerder op te vallen door de felle kleuren en reflectie. De reflectiekleding laat u extra opvallen in een gewijzigde verkeerssituaties of op de bouwplaats waar veel activiteiten zijn.

Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we een ruim assortiment aan reflecterende kleding, dus ook reflecterende Sweaters! De sweaters zijn er in een aantal verschillende kleuren verkrijgbaar, ook is er de mogelijkheid om de sweaters te laten bedrukken Zo kunt u hier uw logo of uitspraak op laten drukken om de kleding te laten matchen met het bedrijf en de huisstijl. Zo lopen uw werknemers er netjes en professioneel bij!

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkkleding u nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkkleding. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen!  Voor de beste service en hoogste kwaliteit besteld u bij Verhoeven Bedrijfskleding uw reflecterende sweater.

Lees meer