Reflecterende Broek

Reflecterende broeken

Het is uiteraard belangrijk dat u tijdens veilige omstandigheden kunt werken. Het is daarom belangrijk om de juiste reflecterende kleding aan te schaffen en te dragen! Onder de juiste reflectiekleding hoort ook een reflecterende broek! Daarom hebben wij bij Verhoeven Bedrijfskleding een ruim assortiment aan reflecterende broeken. Daarmee bent u verzekerd van de juiste kleding bij de juiste werkzaamheden.

De juiste reflecterende broek bij de werkzaamheden

Voor ieder beroep gelden er andere eisen, daarom hebben wij een assortiment voor iedereen! Onze reflecterende broeken voldoen aan de juiste eisen voor elk beroep! Zo hebben we reflecterende broeken voor in de bouw, deze hebben natuurlijk andere vereisten dan bij Rijkswaterstaat. Hier hebben we een apart assortiment voor, deze is te herkennen aan het RWS keurmerk naast de naam!

Reflecterende broeken zijn er in verschillende kleurcombinaties, zo kunt u de juiste kleur kiezen voor in elke situatie! Als u wilt dat de reflecterende broeken aansluiten bij uw huisstijl dan is bedrukken een goed optie. Zo kunt u de broeken laten bedrukken met uw logo of uitspraak van het bedrijf. Op deze manier matchen de broeken met uw bedrijf en lopen uw werknemers er netjes en professioneel bij! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer bij onze klantenservice en stel uw vraag over reflecterende broeken!

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke refelcterende broek u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over  broeken. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen!  Voor de beste service en hoogste kwaliteit besteld u bij Verhoeven Bedrijfskleding uw reflecterende broek!

Lees meer