Wegwerpoverall

Geen producten gevonden...

Wegwerpoverall

Wegwerpoveralls zijn makkelijk aan te trekken over uw kleding en zorgen ervoor dat w kleding beschermt is tegen chemicaliën, verf en ander vloeistoffen tijdens de werkzaamheden! Zo blijven uw kleren schoon en beschermt tegen vloeistoffen van buitenaf. Wegwerpoveralls zijn natuurlijk te bestellen bij Verhoeven Bedrijfskleding. Wij hebben een groot assortiment aan wegwerpoveralls voor verschillende werkzaamheden! 

Dankzij ons grote aanbod aan wegwerpoveralls kunt u altijd de juiste overall vinden die u zoekt, zo zijn er een tal van mogelijkheden en eigenschappen in ons assortiment en we hebben alleen de beste merken in huis, zo staat de kwaliteit garant!

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkkleding u nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkkleding. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen!  Voor de beste service en hoogste kwaliteit besteld u bij Verhoeven Bedrijfskleding uw wegwerpoverall.

Lees meer