Spuitoverall

Spuitoverall

Bij het selecteren van een spuitoverall speelt kwaliteit een grote rol. Zo is het belangrijk dat de overall lang mee gaat en schuur - slijtvast is! Spuitoveralls worden immers voor verschillende werkzaamheden gebruikt, bij spuitoveralls die met regelmaat gedragen worden, is ons advies gaan voor een elastische spuitoverall. Deze gaan langer mee en hebben een hogere kwaliteit dan normaal! Voor spuitoveralss die niet vaak gedragen worden komt u al snel bij een PU overall. Deze zijn stugger en minder makkelijk aan te doen dan de elastische varianten.

Ons assortiment

Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we een ruim assortiment aan spuitoveralls, zo hebben we verschillende materialen, pasvormen en kleuren. Het legioen aan kleuren is enorm, zo kunt u de kleur matchen met uw huisstijl, dat niet alleen ook is er de mogelijkheid om de spuitoveralls te laten bedrukken. Op deze manier lopen uw werknemers er netjes en professioneel bij op de werkvloer en dat niet alleen wanneer uw werknemers buiten de deur werken maken ze reclame voor het bedrijf! 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkkleding u nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkkleding. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen!  Voor de beste service en hoogste kwaliteit besteld u bij Verhoeven Bedrijfskleding uw spuitoverall.

Lees meer