Oordoppen

Geen producten gevonden...

Oordoppen

Als u nu geen last heeft van uw oren wilt u dat natuurlijk graag zo houden. Maar overal op de werkvloer licht gehoorschaden op de loer en herstel van uw oren is helaas vandaag de dag nog niet mogelijk. Lawaaidoofheid kunt u dus beter voorkomen! Gebruik daarom tijdens werkzaamheden met machines die veel lawaai opleveren of als u rondom deze machines werkt oordoppen! Deze filtreren het grootste deel van het schadelijke geluid en beschermen zo uw oren!

Oordoppen zijn geschikt voor insinuaties waarin het geluid niet boven de 90dB uitkomt. Bij juist gebruik is de demping 10-15dB.

De regelgeving

Veel werknemers staan regelmatig in lawaai te werken. Boven de 80dB is geluid schadelijk voor het gehoor. Om dit te voorkomen zijn er Arbowet regels opgenomen over lawaai. De werkgever is verplicht er alles aan te doen om het lawaai te dempen. Als het geluid nog boven de 80dB uitkomt gelde de volgende regels;
• Bij geluid harder dan 80dB moet de werkgever zijn werknemers gehoorbescherming verstrijken.
• Bij geluiden harder dan 85dB moet der werknemer de gehoorbescherming dragen.

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke oordoppen u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over oordoppen. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van de oordoppen.

Lees meer