Gehoorbeugels

Geen producten gevonden...

Gehoorbeugels

Heeft u nu nog geen last van uw gehoor, maar werkt u wel veel met machines die lawaai opleveren of in een omgeving waar zware machines staan te draaien? Dan is het verstandig om te beschikken over goede gehoorbescherming zoals gehoorbeugels! Zo voorkomt u lawaaidoofheid. Gehoorschaden is vandaag de dag helaas nog niet te genezen dus voorkomen is beter! Tref de juiste maatregelen en voorkom gehoorschade.

Gehoorbeugels zijn geschikt in situaties waar het geluid niet boven de 90dB uitkomt. Bij juist gebruik geven ze een demping van 15-21dB.

De wet

Veel werknemers staan regelmatig in lawaai te werken. Boven de 80dB is geluid schadelijk voor het gehoor. Om dit te voorkomen zijn er Arbowet regels opgenomen over lawaai. De werkgever is verplicht er alles aan te doen om het lawaai te dempen. Als het geluid nog boven de 80dB uitkomt gelde de volgende regels;
• Bij geluid harder dan 80dB moet de werkgever zijn werknemers gehoorbescherming verstrijken.
• Bij geluiden harder dan 85dB moet der werknemer de gehoorbescherming dragen.

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke gehoorbeugels u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over gehoorbeugels. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van de gehoorbeugels.

Lees meer