Toe Guard

Geen producten gevonden...

Toe Guard werkschoenen

Toe Guard zorgt voor geweldige werkschoenen voor professionele gebruikers, in een tijdloos ontwerp zonder concessies te doen aan veiligheid. Zo beiden ze een breed scala aan utility-werkschoenen en laarzen die geschikt zijn voor alle klimaten en weersomstandigheden. De geïsoleerde laarzen van Toe Guard houden je voeten warm en veilig tijdens de winter, terwijl de lichtgewicht veiligheidsschoenen je voeten geventileerd houden tijdens warm weer. Zo kan jij tijdens alle omstandigheden optimaal presteren met de werkschoenen van Toe Guard. 

 

Lichtgewicht, hittebestendig en antislip

De werkschoenen en werklaarzen van Toe Guard hebben unieke eigenschappen. Zo zijn er veel werkschoenen uitgevoerd met hittebestendig materiaal, alle werkschoenen zijn licht van gewicht en hebben een antislip loopzool. Zo garandeert Toe Guard optimale veiligheid op iedere werkvloer. 

 

Toe Guard werkschoenen koop je bij Verhoeven Bedrijfskleding

Toe Guard is het merk voor goede werkschoenen tegen een goede prijs. Verhoeven Bedrijfskleding heeft een specifiek assortiment van Toe Guard werkschoenen. Zo kunnen wij de beste kwaliteit garanderen voor iedere werkvloer. In ons assortiment hebben we van S1P tot S3 werkschoenen voor een groot aanbod. Het maakt dus niet uit welk beroep je uitoefent of in welke branche je actief bent, wij hebben een Toe Guard werkschoen voor je in huis!

Lees meer