Snickers Werkkleding

Snickers Werkkleding

Snickers is al sinds jaar en dag een gerenommeerd werkkleding producent. Deze werkkleding wordt in veel beroepen gedragen met als unicum, licht van gewicht, slijtvast en goed draagcomfort. Hierdoor is Snickers een van de leidende werkkledingmerken in Europa. De perfecte werkkleding voor u. 

Snickers werkkleding materiaalsoort.

Bij Snickers heeft men er voor gekozen om verschillende series uit te brengen om zo de drager nog meer draagcomfort te geven. Er zijn verschillende series:

AllroundWork

Dit is de ultieme keuze voor alle dagelijkse werkzaamheden het materiaal is flexibel en beschermd u de hele dag tijdens uw werkzaamheden.

FlexiWork

Deze kleding is ontworpen via het Body-mapped design systeem en is van vervaardig van ventilerend licht stretch materiaal. Deze kleding is voor u het best als u veel werkzaamheden in hoog tempo doet. Dit omdat het ventilerend materiaal de warmte naar buiten wordt afgevoerd.

LiteWork

De Snickers werkkleding die u koel houdt tijdens uw werkzaamheden., De stof is dunner maar heeft zijn sterke eigenschappen behouden. 

RuffWork

De werkkleding die vervaardigd is voor de zwaarste werkzaamheden. Hier is het comfort en de functionaliteit behouden zodat materiaal niet te stug is geworden. 

Snickers Werkkleding

 

Snickers werkkleding familie concept

Hierboven staat in het kort omschreven waar welke serie vanuit Snickers Workwear aan voldoet en we hopen dat dit de keuze voor jullie makkelijker maakt. Voor iedere werkkledingstuk zal dan ook het volgende staan: LiteWork werkbroek, RuffWork werkbroek en FlexiWork waterproof shell jacket. 

 

Waarom Snickers Werkkleding

Wij horen graag de kleding van Snicker is wel wat duurder maar zit stukken lekkerder en gaat veel langer mee. Het heeft een hoog draagcomfort, slijtvast, superieure kniebescherming en een speciale constructie in de broek verwerkt die de gewichtsverdeling goed verdeelt. 

 

Vraag of advies nodig?

Heeft u nog een vraag of advies nodig neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op over de Snickers Werkkleding.

 

Lees meer