Sika Werkklompen

Sika Werkklompen

Wie kent de Sika werkklompen niet, een ijzersterk merk dat al vele jaren werkklompen produceert met een unieke kwaliteit! Sika werkklompen zijn comfortabel en sterk, ze gaan lang mee door de gebruikte materialen. Alleen de allerbeste materialen zijn goed genoeg en dat merk je ook wanneer je op deze klompen loopt! Sika klompen staan voor een hoge kwaliteit, oersterke en een lange levensduur. 

De werkklompen van Sika worden in verschillende sectoren gebruikt, zo hebben ze klompen voor in de zorg, foodsector, akkerbouw en nog veel meer! Sika werkklompen heeft een breed assortiment klompen tegen een unieke prijs kwaliteit verhouding. 

Sika flex

De Sika Flex werkklompen zijn ongeëvenaard! Deze collectie omvangt klompen met een buigzame loopzool! In tegenstelling tot klompen met een houten binnenzool, hebben de Flex werkklompen een beter draagcomfort en geven meer demping in de zool. Zo krijg u minder last van klachten aan uw rug of knieën. 

Sika werkklompen

Veiligheidsklompen

Niet alleen heeft Sika werkklompen standaard maar ook klompen die voldoen aan de prestatie eisen van een S3 veiligheidsschoen! Zo bent u altijd optimaal beschermt en heeft u de voordelen van een veiligheidsschoen in combinatie met de voordelen van klompen. Met de veiligheidsklompen van Sika zorgt u voor een professionele bescherming en geeft u uw voeten een optimaal draagcomfort. 

Klompen met een stalenneus

Natuurlijk heeft Sika ook klompen met een stalenneus, zo bent u beschermt tegen impact van buitenaf. Valt er iets op uw tenen, of komt de voet onder een pallet? De stalen neus voorkomt dat uw tenen verpletterd worden. Sika werklompen met een stalen neus geven een bescherming tegen een impact van 200 joule. 

Sika 101 werkklompen

 

Vraag of advies nodig?

Mocht u nog iets willen weten over de SIKA Werkklompen kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste werkklompen

Lees meer