Sika Werkklompen

Sika Werkklompen

Wie kent de Sika werkklompen niet, een ijzersterk merk dat al vele jaren werkklompen produceert met een unieke kwaliteit! Sika werkklompen zijn comfortabel en sterk, ze gaan lang mee door de gebruikte materialen. Alleen de allerbeste materialen zijn goed genoeg en dat merk je ook wanneer je op deze klompen loopt! Sika klompen staan voor een hoge kwaliteit, oersterke en een lange levensduur. 

De werkklompen van Sika worden in verschillende sectoren gebruikt, zo hebben ze klompen voor in de zorg, foodsector, akkerbouw en nog veel meer! Sika werkklompen heeft een breed assortiment klompen tegen een unieke prijs kwaliteit verhouding. 

Sika flex

De Sika Flex werkklompen zijn ongeëvenaard! Deze collectie omvangt klompen met een buigzame loopzool. In tegenstelling tot klompen met een houten binnenzool hebben de Flex werkklompen een beter draagcomfort en geven meer demping in de zool. Zo krijg je minder last van klachten aan je rug of knieën. 

Sika werkklompen

Veiligheidsklompen

Niet alleen heeft Sika standaard werkklompen, maar ze hebben ook klompen die voldoen aan de prestatie-eisen van een S3 veiligheidsschoen! Zo ben je altijd optimaal beschermd en heb je de voordelen van een veiligheidsschoen in combinatie met de voordelen van klompen. De veiligheidsklompen van Sika bieden je professionele bescherming en hebben een optimaal draagcomfort. 

Klompen met een stalenneus

Uiteraard heeft Sika ook klompen met een stalenneus, hierdoor ben je beschermd tegen gevaren van buitenaf. Valt er iets op je tenen, of komt je voet onder een pallet? De stalen neus van de klomp voorkomt dat je tenen verpletterd worden. Sika werklompen met een stalen neus bieden bescherming tot een impact van 200 joule. 

Sika 101 werkklompen

 

Heb je een vraag of heb je advies nodig?

Mocht je nog iets willen weten over de SIKA Werkklompen, vraag ons dan om advies. Onze medewerkers staan zowel telefonisch als in de winkel voor je klaar!

Lees meer