L10 Safety style

Vintage pirate mid esd S3

Bent u opzoek naar een modieuze werkschoen? Dan is de Vintage pirate mid esd S3 wat voor u! Deze Vintage look werkschoen beschermt u ten val of stootgevaar op de werkvloer. Met beschermneus!
€124,50

Vintage pirate low esd S3

Bent u opzoek naar een modieuze werkschoenen? Dan is de Vintage pirate low esd S3 wat voor u! Deze Vintage look werkschoen beschermt u tegen val of stootgevaar op de werkvloer.
€120,99

Sensation up mid esd S3

Bent u opzoek naar nette en stijlvolle werkschoenen? Dan is de Sensation up mid esd S3 wat voor u! Deze Safety Sneaker ziet er modieus uit en geeft de benodigde bescherming!
€111,50

Emotion esd S3

De Emotion esd S3 hebben een Nubuck leder vintage design,n zien er modieus uit en beschermen u tijdens alle werkomstandigheden!
€120,99

Deluxe low esd S3

De Deluxe low esd S3 hebben een stoere en robuuste look, daarnaast zijn ze ook goed te dragen op kantoren op de werkplaats!
€118,50

Sensation lady mid esd S2

De Sensation lady mid esd S2 in jeans voering met bioactive textielvoering geven u de juiste bescherming en uitstraling!
€108,99

Vintage lady black mid esd S3

De Vintage lady black mid esd S3 is een modieuze werkschoenen in wart runderleder, een nette maar geen saaie werkschoen. Comfortabel voetklimaat door het runderleder!
€113,75

Shadow low esd S3

De Shadow low esd S3 zijn nette en modieuze werkschoenen. De werkschoen is uitgevoerd met een binnenvoering van runderleder, licht van gewicht en voor alle werkzaamheden te gebruiken.
€118,50

Vintage mid esd S3

De Vintage mid esd S3 is gemaakt van Runderleder waxy dit geeft de werkschoen een unieke vintage design en kenmerkt hij zijn looks!
€120,99

Vintage low esd S3

De Vintage low esd S3 hebben een unieke waslaag, wat de ze werkschoenen zijn uniek vintage design geeft! Een modieuze werkschoen die de benodigde bescherming geeft!
€114,99

Vintage lady black low esd S3

De Vintage lady black low esd S3 zijn modieuze werkschoenen in rundleder in het zwart, een nette maar geen saaie werkschoen! De binnenvoering is van leder en geeft u een prettig voetklimaat.
€113,99

Sensation up low esd S3

De Sensation up low esd S3 hebben een stijlvol en net uiterlijk! Deze safety sneaker ziet modieus uit en beschermt u tijdens alle werkomstandigheden!
€107,99

Checker low esd S3

De Checker low esd S3 is een modieuze veiligheid-sneaker die u ten alle tijden op elke werkvloer de benodigde bescherming biedt!
€111,99

Shadow mid esd S3

De Shadow mid esd S3 is een modieuze en stijlvolle werkschoen! Deze werkschoen is uitgevoerd met een binnenvoering van runderleder en is voor alle werkzaamheden te gebruiken.
€120,99

Skater esd S2

De Skater esd S2 zijn werkschoenen gemaakt van duurzaam gehydrofobeerd runderleder. Dit geeft de werkschoen zijn unieke uiterlijk!
€100,50

Breezer grey low esd S1

De Breezer grey low esd S1 is gemaakt van Nubuck leder, heeft een gepolsterde tong wat drukpunten voorkomt, ademend en zorgt voor een optimaal draagcomfort!
€103,99

Ghost lady low esd S3

De Ghost lady low esd S3 heeft een leuke witte kleur, super licht, metaalvrije tussenzool en kun je voor iedere werkzaamheden gebruiken.
€106,50

Vintage lady mid esd S3

De Vintage lady mid esd S3 zijn modieuze werkschoenen in rundleder waxy een vintage design, met stalen neus en metaalvrije tussenzool geven u de juiste bescherming voor alle werkzaamheden.
€118,50

Vintage lady low esd S3

De Vintage lady low esd S3 zijn modieuze werkschoenen in rundleder waxy een vintage design, met stalen neus en metaalvrije tussenzool geven u de juiste bescherming voor alle werkzaamheden.
€113,99

Sensation lady low esd S2

De Sensation lady low esd S2 zijn trendy en modieuze werkschoenen in jeans voering met bioactive textielvoering geven u de juiste bescherming en uitstraling!
€103,99

Ghost low esd S3

De Ghost low esd S3 zijn modieuze werkschoenen. Deze trendy en modieuze werkschoen van gehydrofobeerd microvezel is superlicht en gepolsterde tong, zorgen voor een optimaal draagcomfort!
€108,99

Desperado esd S3

Met de Desperado esd S3 heeft u nooit meer koude voeten in de winter! Door de warm binnenvoering blijven u voeten lekker warm en altijd de juiste bescherming!
€125,99

Maroon low esd S2

De Maroon low esd S2 is een nette en modieuze veiligheid-sneaker. Deze Safety Sneaker ziet er stijlvol uit beschermt u tegen val of stootgevaar.
€108,99

Strike mid esd S2

De Strike mid esd S2 hebben een extra dikke hak van 6mm, dit zorgt voor een optimaal draagcomfort en geeft de juiste pasvorm aan uw voet!
€112,50

Elten L10 collectie

 

Vind jij de meeste werkschoenen niet echt mooi? Dan is de Elten L10 serie wat voor jou! Met deze veiligheidsschoenen, coole look, licht van gewicht, ademend en een hoog draagcomfort. Zo kom je toch met de juiste bescherming toch modebewust op de werkvloer. Je hebt deze schoenen in verschillende beschermklasse van S1 t/m S3 dus altijd de juiste bescherming voor uw voeten, tijdens de meest uitlopende werkzaamheden. Trendy 


De veiligheidsschoenen hebben een coole look, zijn licht en hebben een fijn draaggevoel. Daarom is deze L10-serie een echte blikvanger,  de lievelingsschoen van uw medewerker en niet alleen op de werkvloer. Aan de buitenkant zie je niet dat het een veiligheidsschoen is, maar dat is wel. De meeste modellen van de collectie L10 lijken op sneakers. 

 

 

Eigenschappen L10:

 


• Textielvoering bioactive
• Gecertificeerd conform DGUV
• Eventueel tweezijdige ritssluiting.
• Trendy design
• Duurzaam vervaardigd leder
• Metaalvrije tussenzool
• ESD uitvoeringen
• Uitstekende slipweerstand van de zool

L10 Safety Style


MISS L10


Dames niet getreurd, voor jullie is er ook een Elten L10 collectie. De Elten Miss L10 collectie. Deze schoenen zijn speciaal gemaakt voor de vrouwenvoet. WaTt bij mannen en vrouwen verschilt de breedte en de hoogte van de voet. De voeten van de dames zijn smaller en lager dan die van de heren. Deze werkschoenen zijn alles behalve saai en braaf, gemaakt voor de modebewuste vrouw van tegenwoordig. Sportief, zelfverzekerd, lichtgewicht, bieden u meer dan voldoende bescherming. Een schoen die u graag draagt!

 

 

Eigenschappen MISS L10:


• Perfecte damespasvorm
• Trendy design
• Reflecterend materiaal
• Luchtdoorlatende perforatie
• Metaalvrije tussenzool
• Uitstekende slipweerstand van de zool
• Duurzaam vervaardigd leder

 


Milieuvriendelijk en duurzaam

 

Wij verwerken duurzaam vervaardigd leder met terracare certificaat. Door de aankoop van deze veiligheidsschoenen met terracare leder , ondersteunt u de reducering van CO2 uitstoot. Dit geeft voor alle toekomstige mensen een beter leefklimaat!

 Milieuvriendelijke leder

 

 

Heb je een vraag of advies nodig?
 

Via de klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 17.00 uur op telefoonnummer: 0162 - 68 49 24 om u direct te helpen met u vragen over de juiste Veiligheidssneakers L10 safety style.

 

Lees meer