JMP Wear

Geen producten gevonden...

JMP wear


JMP Wear ontwerpt, ontwikkelt en produceert werkkleding voor de professionals. Jaarlijks leveren zij vol passie authentieke bedrijfskleding met een team van specialisten, dit vanuit het hoofdkantoor in Enschede. JMP Wear is onderdeel van Jomo international Holding, een organisatie die gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van kleding onder het eigen label JMP waer of Privat Label voor onder meer grote retail ketens binnen en buiten Europa. Alle medewerkers dragen voor stuk bij aan het ontwerpen, produceren en leveren van kleding waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en draagbaarheid centraal staan!

JMP wear

 

JMP Wear uw werkkleding


JMP Wear ìs het bedrijfskledinglabel voor de professional. Functionele en eigenstijdse werkkleding voor de vakman! Nu al meer dan 40 jaar ervaring, en daar zijn ze trots op! Deze trots en passie ziet u terug in de collectie van JMP Wear. Naast de vertrouwde collectie hebben ze ook een aantal nieuwe items die we graag willen introduceren. Bij de vernieuwde producten is er niet alleen gekeken naar pasvorm en de uitstraling maar ook naar veiligheid en de huidige fashion trends! Maar het belangrijkste is en blijft dat de werkkleding van JMP wear comfortabel zit en u op geen enkele manier belemmerd in uw werkzaamheden.

JMP wear

JMP wear economy


JMP Wear economy is een collectie werkkleding waarbij functionaliteit en betrouwbaarheid centraal staat! Een lijn met basic artikelen die JMP wear vanaf het begin in de collectie hebben en die door de jaren heen zijn geëvolueerd naar de wensen van de gebruikers van onze werkkleding. Belangrijk detail is dat JMP wear de collectie waar nodig is heeft gemoderniseerd, maar nooit de eenvoud en prijsstelling uit het oog zijn verloren. Werkkleding zonder poespas, zonder franje maar gewoon kleding die doet wat het moet doen. Lekker zitten!JMP Wear private Label


Wilt u een eigen corporate identity waardoor u medewerkers nog meer opvallen. Dat kan bij ons, binnen de kaders van uw eigen huisstijl ontwerpen wij samen met u een geheel eigen werkkleding lijn die uw bedrijf nog meer laat opvallen tussen de uw concurrenten.

JMP wear


Heeft u nog een vraag of advies nodig?


Mocht u twijfelen over welke werkkleding het beste bij u past, neem contact met ons op! Via de klantenservice kunt u 24/7 een vraag indien en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer 085-065 66 25 met vragen over de werkkleding van JMP wear.

JMP wear vraag of advies

Lees meer