Carhartt workwear

Carhartt Workwear 


Carhartt Workwear is een van de meest robuuste werkkleding geproduceerd wereldwijd, deze werkkleding wordt gedragen tijden de meest ruige en zwaarste omstandigheden. De ruige werkkleding is robuust, van hoge kwaliteit en bieden een perfect comfort. Voor de kleding worden de beste en meest slijtvaste materialen gebruikt. Carhartt brengt innovatieve ideeën op de markt, om nog comfortabeler de werkzaamheden uit te kunnen voeren.


De geschiedenis


Carhartt Workwear is opgericht in het jaar 1889. De oprichter Hamilton Carhartt koos ervoor om rechtvaardig en eerlijke zaken te doen. Dit zie je nog terug in de Carhartt werkkleding, deze staan voor duurzaam, kwaliteit en een zo goed mogelijk prijs. Deze kernprincipes zijn nu nog net zo actueel als in het verleden. Carhartt is een van oorsprong Amerikaans bedrijf welke wereldwijd wordt geproduceerd en verkocht.

Carhartt werkkleding


Maar waarom is deze werkkleding zo speciaal?


Doordat we voortdurend streven na de beste oplossing voor iedere werkzaamheden en dit op meest innovatieve manieren in onze werkkleding verwerken. Hieronder de verschillende voordelen welke in de kleding zitten verwerkt. De CArhartt Workwear kleding is sterk, robuust en kan het zwaardere werk aan!


Regenbestendige bedrijfskleding


Dit is een duurzame waterafstotend materiaal welke in de stof van de kleding is verwerkt. Deze werkkleding beschermd u tegen regen, nevel en is sneeuwbestendig. Een waterafstotende laag zorgt ervoor dat de natte druppels regen van de kleding afrollen zodat je minder nat wordt en langer aan het werk kan blijven. Deze robuuste werkkleding beschermd je ieder moment van de dag.

Quick Duck outdoor werkkleding


Quick Duck is een sterk canvas wat 30% lichter is dan het tradionele zandsteen, door deze lichtere variant is de kleding minder zwaar en kunt u zich er makkelijker in verplaatsen tijdens u werk of tijdens andere bezigheden. Deze kwaliteit wordt nu ook geleverd in 3M thinsulate, deze technologie zorgt ervoor dat je warm blijft als het buiten erg koud is. De microvezels houden lucht vast in de jas hierdoor onstaat stilstaande lucht tussen het lichaam en de kleding. Door dit blijf je lekker warm.

Carhartt Workwear force technologie


Carhartt werkkleding force transporteert het lichaamsvocht tijdens de werkzaamheden naar de buitenkant van de kleding. Dit zorgt ervoor dat uw kleding sneller droogt en u het minder snel koud krijgt na zware inspanning. Dit product is nog verder uit te breiden met:

- Stainbreaker: deze verminderd vlekken in uw kleding
- Anti Odor: die nare geurtjes voorkomt
- Fastdry: verdeelt het vocht en laat uw kleding sneller drogen.


Carhartt Force Extremes


De Carhartt werkkleding is nog lichter en is een van de snelst drogende en beschermd u tegen nare geurtjes. Door de 37.5 technologie welke wetenschappelijk onderbouwd is dat het meer uithoudingsvermogen geeft. Deze Carhartt werkkleding houdt je droog en geeft comfort zodat je de dag net zo fit eindigt als je begonnen bent.

Carthart Rugged Flex


Deze Carhartt werkkleding is speciaal voor werkers die veel bewegen tijden hun werkzaamheden of in hun vrije tijd zoals monteurs, bouwvakker, elektra, groenvoorziening, lassers en bosbouw. Rugged flex kleding is voorzien van hoogwaardige stretch technologie die ervoor zorgt dat u een optimale bewegingsvrijheid heeft op schouders, ellebogen en rug. Dit geeft comfort en belemmerd u niet in de werkzaamheden.

Carhartt werkkleding


Full Swing werkkleding


De naam zegt het al mocht u graag een grote bewegingsvrijheid hebben tijden uw werk of in uw vrije tijd. Deze kleding zorgt voor een uitstekende bewegingsvrijheid.


Carhartt Wind fighter


Deze Carhartt werkkleding beschermd u feilloos tijdens dagen dat het hard waait en de wind normaal door de kleding gaat. Dit is met deze technologie geen probleem de kleding is winddicht en de drager krijgt daardoor meer comfort en warmte.


Van welke materialen gemaakt.


Om uw bescherming te bieden elke minuut van de dag worden de zwaarste en meest innovatieve stoffen gebruikt voor de meest robuuste werkkleding. Hierdoor is de werkkleding sterk, slijtvast en minder scheurgevoelig als andere werkkleding.

Heeft u nog een vraag of advies nodig?


Mocht u twijfelen of dit de beste werkkleding is voor uw werkzaamheden neem dan contact op. Dit kan via onze 24/7 klantenservice of telefonisch via 085-0656625. Ook bent u meer dan welkom in onze showroom zodat u de materialen van Carhartt kan selecteren, en voor uw werkzaamheden de beste werkkleding uit kan kiezen van Carhartt werkkleding 

 

Lees meer