Blaklader workwear

Geen producten gevonden...

Blaklader Workwear 

Blaklader werkkleding staat voor passie en kwaliteit, de uitdaging van Blaklader workwear is om het iedere dag beter te doen. Ze zijn meedogenloos in het streven naar de hoogste kwaliteit en standaard. Ze testen, evalueren en testen de werkkleding opnieuw, zo garanderen ze de beste kwaliteit. De werkkleding wordt gemaakt op basis van de behoeften van de klant, dat maakt Blaklader workwear uniek. Ze ontwikkelen duurzame oplossingen voor alle vakmensen! Blaklader produceert en verkoopt sinds 1959 werkkleding, dit aanvankelijk eerst op de Zweedse markt. Ze zijn nu een van de grootste fabrikanten van Europa op het gebied van robuuste werkkleding. Blaklader produceert ongeveer 4,5 millioen kledingstukken per jaar, nast hun Zweedse thuisbasis hebben ze ook vertegenwoordigers door heel Europa. Waaronder wij van Verhoeven Bedrijfskleding. 

 

De kracht van Blacklader workwear 

Blaklader gebruikt hun jaren lange kennis en trots bij het ontwikkelen van slimme oplossingen die het werk van vakmensen makkelijker, veiliger en confortabeler kunnen maken. Ze dagen bestaanden ideeën voortdurend uit om nog betere funcites en eigenschappen te kunnen ontwikkelen in hun werkkleding en werkschoenen. Naast functionaliteit richt Blaklader ook op een stijlvol design. Ze zijn contstant opzoek naar nieuwe manieren om klanten zich trots, zelfverzkerd en professioneel te laten voelen bij het dragen van de werkkleding. Het brede assortiment biedt een groot scala aan kleurcombinaties en pasvormen waarin iedereen zich kan vinden. Blackalders is er van overtuigd dat kwaliteit en functionaliteit er nooit saai uit hoeven te zien, en ze bewijzen dat keer op keer met hun moderne werkkleding.

 

Duurzaam leven volgens Blaklader workwear

Bij Blakalder draait duurzaamheid om meer dan slechts milieukwesties. ze werken samen op alle niveaus en hebben een grondige kennis van de hele waardeketen. Zo zorgen ze voor en maatschappelijke verantwoordleijkheid, wat hun defineerd. Sinds 1959 ligt hun focus op het produiceren van werkkleding en werkschoenen die echt langer mee gaat dan het gemiddelde. Kom langs in onze winkel om jouw Blaklader workwear outfit samen te stellen! 

 

 

 

 

 

Lees meer