LOWA Werkschoenen

  • Geplaatst op
  • Door Alex Verhoeven
  • 0
LOWA Werkschoenen

LOWA werkschoenen de beste keus voor uw werkzaamheden.

LOWA werkschoenen

 

Werkschoenen die je echt goede ondersteuning geven tijdens het werk. Blubber, water en vuil trotseren deze werkschoenen gemakkelijk. Door de verschillende modellen is er altijd een model dat bij u werkzaamheden zal passen. En deze werkschoenen draagt u zeker in uw vrije tijd!

 

Waarin onderscheiden LOWA werkschoenen zich?

 

In deze Lowa S3 werkschoenen worden alleen de beste materialen gebruikt die u beschermen tijdens de werkzaamheden. Maar het comfort en gebruikersgemak van deze werkschoenen zijn enorm hoog. Wat zit er allemaal verborgen in de LOWA modellen, sportief design, antislipzool, slijtvaste beschermneus, licht in gewicht, klimaat regulerende Gore-Tex membraam, cordura en verschillende loopzolen die nog meer demping en comfort geven. Tevens zijn de meeste modellen geschikt voor orthopedische inlegzolen.

 

 

Verschillende Modellen LOWA werkschoenen.


Innox Work GTX S3

LOWA Innox work gtx s3
Boreas Work GTX S3

Lowa Boreas gtx s3
Colorado Work GTX S3

Lowa Colorado work gtx s3
Renegade work GTX S3

Lowa Renegade work gtx mid s3
Leandro work GTX S3

Lowa Leandro work mid s3
Phantom Work GTX S3

Lowa Phantom work gtx mid s3
Seeker Work GTX S3

Lowa Seeker work gtx s3

 


Toepassing van deze LOWA werkschoenen


Deze modellen kunt u het beste gebruiken bij de volgende werkzaamheden: Bouw, agrarische sector, infra, sloop, industrie, voedsel, magazijn, horeca en transportbranche.
Op sommige modellen zit geen slijtvaste neus, Deze kunnen wij er als optie altijd voor u op laten maken dit voorkomt het krijgen van een kale neus. Dit geeft u nog een langer plezier van uw werkschoenen.

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?Via de klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over onze LOWA werkschoenen.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden