Blog - Lowa Werkschoenen nieuwe modellen

Lowa Werkschoenen nieuwe modellen

  • Geplaatst op
  • Door Coert van Opstal
  • Geplaatst in Werkschoenen
  • 0
Lowa Werkschoenen nieuwe modellen

We hebben weer nieuwe modelllen LOWA werkschoenen. Nu nog geavanceerder om u de juiste ondersteuning en bescherming te geven tijdens uw werkzaamheden.

LOWA Werkschoenen.


Yes er zijn weer nieuwe modellen LOWA werkschoenen. Deze onderscheiden zich weer in kwaliteit van het materiaal en de pasvorm van deze S3 veiligheidsschoenen. Ze worden vervaardigd met meer dan 100 jaar ervaring, en worden nog steeds traditioneel in Duitsland. Hier wordt gelet op ieder deatil van deze LOWA werkschoenen.

 

Vibram loopzolen

De nieuwe LOWA Renegade work GTX S3 CI serie is vervaardigd van hoogwaardig nubuck leder en gore tex technologie om uw voeten te beschermen tegen vuil en water. Verder is er gekozen voor een zeel soepele antislipzool, metaalvrije tussenzool met MONOWRAP technologie om u de juiste demping te geven bij iedere stap die u zet. 

 

Lowa werkschoenen

 

Modellen LOWA werkschoenen

De Larrox en Renegade LOwa werkschoenen laten u dan ook direct de nieuwe frisse kleuren zien die u laten opvallen :-). Felle kleuren die deze werkschoenen onderscheiden van andere. Wilt u ook eens iets anders kies dan voor de OWA werkschoenen. 

Lowa werkschoenen

Oplossing

Veel mensen hebben wij in het verleden geadviseerd over onze werkschoenen. Velen zijn u voor gegaan met de LOWA werkschoenen en zullen deze veiligheidsschoenen blijven dragen omdat u de juiste bescherming en comfort krijgt van deze schoenen. U heeft nooit meer last van uw voeten. 

 

Lowa werkschoenen renegade gtx s3

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

 

 

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.