Werktruien bouw

Werktruien bouw

Bent u opzoek naar een degelijke werktrui die tijdens verschillende werkzaamheden gedragen kan worden? Wij van Verhoeven Bedrijfskleding bieden u een ruim assortiment aan werktruien voor in de bouw. Al onze truien zijn door ons geselecteerd en zijn van de hoogste kwaliteit. Zo zijn onze truien slijtvast en schuurbestendig! Ze gaan langer mee en blijven langer hun kleur behouden. Daarnaast hebben we alleen de beste merken in huis, zo kunnen onze truien gedragen worden op de werkvloer maar ook zeker in uw vrije tijd! 

We hebben in ons assortiment zowel werktruien bouw voor heren als voor de dames onder ons, die hele dagen op de werkvloer rond lopen! Onze werktruien bieden een hoog draagcomfort en hebben voor iedereen de juiste pasvorm! Zo zitten de truien lekker en bieden de juiste bescherming waar het nodig is! U kunt zonder belemmeringen aan het werk met de werktruien van Verhoeven Bedrijfskleding. 

Personaliseren van de werktrui

Naast het ruime aanbod aan soorten en maten hebben we ook een uniek aanbod aan kleuren en kleur combinaties, zo kunt u de kleur matchen met de kleur van uw huisstijl. Ook is er de mogelijkheid om de werktrui te laten borduren of bedrukken met uw logo, uitspraak of contact gegevens! Zo lopen uw werknemers er netjes en verzorgd bij, maar werkt de kleding ook als visitekaartje voor uw bedrijf!

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werktrui nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkkleding. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen! Voor de beste service en hoogste kwaliteit besteld u bij Verhoeven Bedrijfskleding uw werktruien!

Lees meer