Warme en beschermende bouw werkjassen

Warme en beschermende bouw werkjassen

Professionele, comfortabele en scherp geprijsde werkjassen in alle modellen, kleuren en maten! De modewereld heeft in de werkkleding voor een grote revolutie gezorgd, ook bij werkjassen, ze zijn steeds modieuzer geworden en het aanbod in kleuren is in een sneltrein omhoog gegaan, de oude ‘saaie’ kleuren worden vervangen door felle en frisse kleuren. Naast het kleurenspektakel moet een werkjas comfortabel zijn en functioneren. Door de modewereld zijn er veel verschillende soorten stoffen op de markt gekomen die de werkjassen comfortabeler maken en van alle gemakken voorziet. Denk hierbij aan shoftshell!

Unieke eigenschappen van bouw werkjassen

In ons assortiment vind je ook werkjassen met specialistische eisen en unieke eigenschappen:
• Waterafstotend
• Winddicht
• Reflecterend
• Vlamvertragend
• Antistatisch

Niet alleen voor de heren hebben we werkjassen, maar ook voor de dames. Deze bouw werkjassen zijn aangepast op de damespasvorm! Zo is iedereen altijd en overal beschermt!

Heb je nog vragen of heb je advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkjas bouw u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkjassen. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van onze werkjas bouw!

Lees meer