Werkjassen bouw

Werkjas bouw

Professionele, comfortabele en scherp geprijsde werkjassen in alle modellen, kleuren en maten! De mode wereld heef in de werkkleding voor een grote revolutie gezorgd, ook bij werkjassen, ze zijn steeds modieuzer geworden en het aanbod in kleuren is in een sneltrein omhoog gegaan, de oude ‘saaie’ kleuren worden vervangen door felle en frisse kleuren. Naast het kleurenspektakel moet een werkjas comfortabel zijn en functioneren. Door de modewereld zijn er veel verschillende soorten stoffen op de markt gekomen die de werkjassen comfortabeler maken en van alle gemakken voorziet. Denk hierbij aan shoftshell!

Uniek eigenschappen

In ons assortiment vind je ook werkjassen met specialistische eisen en uniek eigenschappen. Zo hebben we;
• Waterafstotende 
• Winddichte
• Reflecterende
• Vlamvertragende
• Antistatische werkjassen

Niet alleen voor de heren hebben we werkjassen, maar ook voor de dames. Deze werkjassen zijn aangepast op de damespasvorm! Zo is iedereen altijd en overal beschermt!

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkjas bouw u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkjassen. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van onze werkjas bouw!

Lees meer