Werkbroek bouw

Werkbroek bouw

Bent u opzoek naar de perfecte werkbroek voor in de bouw? Dan bent u bij Verhoeven Bedrijfskleding aan het juiste adres!  Bouw werkkleding maakt de man! Daar behoort dus ook een goede bouw werkbroek bij! Een werkbroek voor in de bouw moet vooral lekker zitten en zijn voorzien van alle gemakken die u kunt wensen tijdens de werkzaamheden. Bij Verhoeven Bedrijfskleding beschikken we over een ruim aanbod aan werkbroeken bouw. Zo hebben we voor eider wat wils! Zelfs voor de powervrouwen onder ons die hele dagen op de werkvloer staan! 

Werkbroeken voor in de bouw moeten aan verschillende eisen voldoen, plus ze moeten gemakkelijk en lekker zitten. De werkbroeken in ons assortiment zijn zorgvuldig door ons gesorteerd en uitgekozen. Wij verleggen de standaard en gaan voor een hoog draagcomfort, kwaliteit en een scherpe prijs! Daarnaast is het makkelijk als de werkbroek voorzien is van praktische eigenschappen, die uw werkzaamheden vergemakkelijken. Zo beschikken onze werkbroeken over voldoende opbergruimte voor al uw benodigdheden, ook uw persoonlijke spullen zoals telefoon en sleutels. 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke werkbroek u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over werkbroeken. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen va onze werkbroeken bouw!

Lees meer