Een werkbroek bouw beschermt je tijdens het werk!

Werkbroek Bouw

Ben je op zoek naar de perfecte bouw werkbroek? Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we een groot assortiment werkbroeken bouw voor ieder wat wils! Bouwkleding maakt de man en vrouw en zorgt voor een persoonlijke uitstraling. Een werkbroek bouw moet bovenal goed zitten en aan de gewenste en vereiste veiligheid is tijdens de werkzaamheden.

Waar moet een goede bouw werkbroek aan voldoen?

Werkbroeken bouw moeten duurzaam, degelijk, praktisch, comfortabel en slijtvast zijn. Voor de bouw is het vooral makkelijk als de broek praktisch is, zo beschikken onze bouw werkbroeken over verschillende eigenschappen die het werk zullen vergemakkelijken. Zo hebben ze voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden, ook persoonlijke spullen zoals telefoon en sleutels kunnen makkelijk opgeborgen worden. Daarnaast beschikken verschillende werkbroeken bouw over een verlengd rugpand en over kniestukken, zo blijf je altijd beschermd en kun je comfortabel werkzaamheden uitvoeren!

Daarnaast zijn onze werkbroeken bestand tegen slijtage en tegen de weersomstandigheden, al onze werkbroeken zijn geschikt voor in de bouw. Bescherm je werknemers tegen elke omstandigheden met een goede bouw werkbroek!

Dames werkbroeken

Tegenwoordig hebben we een ruim aanbod aan werkbroeken voor in de bouw, zo ook voor de dames. We hebben verschillende werkbroeken met een aangepaste pasvorm, deze broeken sluiten beter aan en hebben een hoger draagcomfort. De dames bouw werkbroeken zijn speciaal ontworpen voor de vrouwelijke pasvorm. Dus geen onflatterende slobberige werkbroeken meer, maar stijlvol, vrouwelijk en modern!

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Weet je niet zeker welke bouw werkbroeken aan de veiligheidseisen voldoen voor jouw werk? Of ben je benieuwd naar de verschillende pasvormen van de werkbroeken? Via onze klantenservice dien je eenvoudig 24/7 een vraag in. Telefonisch zijn we bereikbaar tussen 10.00 -21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om je te helpen met eventuele vragen over werkbroeken. Kom voor advies op maat naar onze gezellige winkel in Made, dan helpen wij je onder het genot van een bakje koffie met het vinden een werkbroek die bij jouw wensen en werkomstandigheden past!

Lees meer