T-shirt bouw

T-shirt bouw

T-shirts behoren tot de standaard werkkleding, zeker in de bouw worden t-shirt veel gedragen, voornamelijk inde warme perioden. Toch zit er veel verschil in een 'simpel' t-shirt! Wij van Verhoeven Bedrijfskleding hebben een uniek assortiment wat door ons geselecteerd is, zo hebben we alleen de beste kwaliteit en materiaal in huis! Onze t-shirt bouw hebben allemaal unieke eigenschappen zo vergemakkelijken ze uw werk en ze zijn slijtvast, waardoor ze langer mee gaan dan een normale t-shirt!

In ons ruime assortiment t-shirt bouw hebben we veel verschillende soorten. Zo hebben we t-shirts met een borstzak, een ronde hals, V-hals, verschillende kleuren en kleur combinaties. Ook is er de mogelijkheid om de t-shirts bouw te laten personaliseren, door ze te laten borduren of bedrukken. Op deze manier krijgt uw bedrijf een professionele uitstraling en lopen uw werknemers er nestjes en verzorgt bij! Dat niet alleen door uw t-shirt te laten borduren of bedrukken werkt het ook als een visitekaartje!

T-shirt bouw met hoge kwaliteit

Dankzij het ruime aanbod aan keuze zijn er voor iedere werkzaamheden een geschikt t-shirt te vinden ook voor verschillende werkzaamheden in de bouw hebben we t-shirts met unieke eigenschappen! Bepaal aan de hand van uw werkzaamheden welk t-shirt bouw bij u past en welke eisen u aan het shirt stelt. Onder de t-shirts op onze site kunt u de benodigde informatie vinden om tot uw keuze te komen!

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke t-shirt bouw u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over t-shirts bouw. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en kleur over het door u gekozen T-shirt bouw.

Lees meer