Doorwerkjas bouw

Doorwerkjassen voor in de bouw

Een goede werkjas biedt bescherming tegen de onvoorspelbare weersomstandigheden in Nederland. Wanneer je veel buiten werkt is een doorwerkjas ideaal. Een doorwerkjas heeft als voornaamste voordeel dat het ook als regenjas gebruikt kan worden. Hierdoor kun je in weer en wind alle jouw werkzaamheden comfortabel en veilig uitvoeren op de bouwplaats. Bij Verhoeven Bedrijfskleding zijn wij overtuigd dat je in comfort veel beter werkt. Dit is terug te zien in ons ruime assortiment werkkleding. Kies een doorwerkjas voor op de bouw die bij jou past en werk beter in comfort!

Een doorwerkjas maakt het werken in slechte weeromstandigheden mogelijk

Doorwerkjassen voor in de bouw hebben zoals de naam al doet vermoeden als doel dat zelfs in de slechtste weersomstandigheden door kunt werken. Doorwerkjassen zijn dan ook in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo zijn er modellen die beschermen tegen wind, maar er zijn ook modellen die waterdicht of waterafstotend zijn als een regenjas. Wij hebben een ruim assortiment doorwerkjassen van de beste merken die specifiek door ons geselecteerd zijn! De doorwerkjassen zijn in verschillende pasvormen, modellen en kleuren te verkrijgen. Laat de kleur van de doorwerkjas matchen met de kleuren van jouw bedrijf in de bouw of laat de jas bedrukken of borduren met het bedrijfslogo! Dit geeft de doorwerkjas een persoonlijke tint en het ziet er vooral professioneel uit!

Heb je een vraag of heb je advies nodig?

Weet je niet zeker of een doorwerkjas iets voor jou is of heb je advies nodig bij het maken van een keuze? Laat je dan door ons informeren! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Wil je onze beschermingsmiddelen liever in het echt bekijken? Kom dan langs in onze gezellige winkel in Made en laat je adviseren!

Lees meer