Stevige en comfortabele bouw werktruien

Bouw werktruien

Ben je op zoek naar een degelijke bouw werktrui die je tijdens verschillende werkzaamheden goed beschermt? De werktruien van Verhoeven Bedrijfskleding zijn van de beste merken en geselecteerd op basis van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat we een ruim assortiment hebben aan truien die slijtvast en schuurbestendig zijn. Deze werktruien gaan langer meer een behouden hun kleur. Onze werktruien kunnen niet alleen gebruikt worden op de werkvloer maar ook in je vrije tijd!

Een bouw werktrui voor alle harde werkers

We hebben in ons assortiment voor alle harde werkers geschikte werktruien. Voor zowel dames en heren hebben we fijne werktruien waar je hele dagen mee op de werkvloer rondlopen. De werktruien voor dames hebben een vrouwelijke pasvorm en sluiten daarom mooi aan. Een bouwtrui heeft een hoog draagcomfort, zodat je zonder belemmeringen aan de slag kunt!

Personaliseren van bouw werktruien

Naast het ruime aanbod aan verschillende merken en pasvormen hebben we ook een uniek aanbod aan kleuren en kleurcombinaties. Zo kun je de kleur matchen met de kleur van jouw huisstijl. Daarnaast is het bij Verhoeven Bedrijfskleding mogelijk om een bouw werktrui te laten borduren of bedrukken met jouw eigen logo, motto of contactgegevens. Door werkkleding te bedrukken of borduren lopen jouw werknemers er verzorgd, netjes en professioneel bij. Op deze manier werkt de werkkleding als een visitekaartje!

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Twijfel je nog over een bouw werktrui? Wil je bijvoorbeeld weten welke pasvormen er zijn of welke trui voldoet aan jouw werkeisen? Vraag ons om advies en neem contact op! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. We staan voor je klaar om je te helpen met al je vragen over werkkleding en veiligheidsnormen. Wil je persoonlijk advies of wil je een van de bouw werktruien in het echt zien? Kom dan langs in onze winkel in Made!

Lees meer