Bouw T-shirt

Bouw T-shirt

T-shirts behoren tot de standaard werkkleding, zeker in de warme periodes worden bouw T-shirts veel gedragen op de bouwplaats. Toch zit er veel verschil tussen 'simpele' T-shirts! Wij van Verhoeven Bedrijfskleding hebben een ruime keuze aan werkkleding dat door ons geselecteerd is. Op deze manier hebben we alleen de beste kwaliteit en materiaal in huis! Onze bouw T-shirts hebben allemaal unieke eigenschappen. Deze eigenschappen zorgen dat jij al jouw werkzaamheden comfortabel uit kunt voeren. Daarnaast zijn ze slijtvast, waardoor ze langer mee gaan dan een normale T-shirt!

Ons assortiment bestaat uit bouw T-shirts in verschillende kleuren, vormen en maten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bouw T-shirt met een borstzak, een ronde hals of een V-hals? Geen probleem! Verder is het mogelijk om een T-shirt te laten personaliseren, door ze te laten borduren of bedrukken. Op deze manier heeft jouw bedrijf een professionele uitstraling en werknemers lopen er nestjes en verzorgt bij! Een gepersonaliseerd bouw T-shirt werkt op deze manier als het perfecte visitekaartje.

Een bouw T-shirt van hoge kwaliteit

Dankzij ons ruime aanbod hebben we een geschikt werk T-shirt voor alle sectoren. Ieder T-shirt is uniek. Kies daarom voor een T-shirt met eigenschappen die aan de eisen van jouw beroep voldoen. Weet je niet zeker welk bouw T-shirt geschikt is voor de sector waar je in werkt? Laat je dan adviseren! Als werkkledingspecialist helpen we je graag met het vinden van geschikte bouw T-shirts. 

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Weet je niet zeker welke bouw T-shirts geschikt zijn of wil je meer weten over een shirt van een bepaald merk? Neem dan contact met ons op! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om je direct te helpen met vragen over bouw T-shirts. Voor persoonlijk advies staan wij ook in onze gezellige winkel in Made voor je klaar!

Lees meer