Bedrijfskleding bouw

Bedrijfskleding bouw

Het belangrijkste van bedrijfskleding voor de bouw is dat het prettig zit en voldoet aan alle gestelde EN-normen. Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we een groot assortiment werkkleding voor de bouw. Denk hierbij aan kleding voor timmerlieden, metselaars, stratenmakers, tegelzetters, steigerbouwers en meer. Kies voor passende en stijlvolle werkkleding en werk beter in comfort!

Bouwkleding bedrukken of borduren?

Ben je op zoek naar een complete set bouwkleding voor je personeel in de kleuren en huisstijl van jouw bedrijf? Dat kan! Samen zorgen we ervoor dat jouw personeel er weer tip top bij loopt. Op bouwkleding drukken wij doorgaans het bedrijfslogo en de contactgegevens van jouw bedrijf. Hierdoor wordt jouw gepersonaliseerde werkkleding een stijlvol visitekaartje.

Heb je een vraag of heb je advies nodig?

Van overalls tot vesten en van helmen tot aan veiligheidsschoenen, op het gebied van de bouwkleding hebben we het allemaal. Informeer naar de mogelijkheden! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. dan langs in onze gezellige winkel in Made en laat je adviseren!

Lees meer