Bedrijfskleding bouw

Bedrijfskleding bouw

Het belangrijkste van bedrijfskleding voor bouw is dat het prettig zit en voldoet aan alle gestelde EN normen. Geen op kruipende truien of te korte werkbroeken, wij van Verhoeven Bedrijfskleding hebben een groot assortiment werkkleding voor de bouw. In deze categorie vindt u bedrijfskleding voor de bouw, denk hierbij aan kleding voor timmerlieden, metselaars, stratenmakers, tegelzetters, steigerbouwers en meer. Bent u opzoek naar een compleet outfit voor uw personeel in de kleuren van uw eigen huisstijl? Dan is dat geheel mogelijk, neem contact op met een van onze medewerkers voor een persoonlijk advies. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw personeel er weer tip top bij loopt.

Bouwkleding bedrukken of borduren? Wij van Verhoeven bedrijfskleding helpen u en iedereen van uw bouwbedrijf graag aan geschikte bedrijfskleding voor in de bouw. Op bouwkleding drukken wij vaak een bedrijfslogo, en contactgegevens van uw bedrijf.

Heeft u een vraag of advies nodig?

Heeft u eventuele vragen over bedrijfskleding? Dan kunt u makkelijk en snel contact met ons opnemen! Via onze klanten service kunt u 24/7 een vraag in dienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te kunnen helpen met uw vragen over bedrijfskleding bouw!

Lees meer