Werkkleding bouw voor iedereen wat wils!

Werkkleding bouw

Je loopt en werkt veel uren op de bouwplaats en dan is het van groot belang dat je een professionele uitstraling achterlaat en wanneer nodig aan de veiligheidsnormen voldoet! Hierin wil je geen compromissen sluiten, dat hoeft ook niet meer! Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we; comfort, looks en veiligheid in een!

Werkkleding bouw

Ruim assortiment voor werkkleding bouw


In het assortiment van Verhoeven bedrijfskleding hebben we een groot aanbod voor werkkleding in de bouw. Denk hierbij aan:


• Bedrijfskleding bouw
• Bouw overalls
• Werkbroeken
• T-shirts
• Werkjassen
• Werktruien


Naast dit alles hebben we ook goedkope werkbroeken en werkkleding met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding!


Moderne werkkleding bouw

Werkkleding moet niet alleen lekker zitten maar ook een nette en professionele uitstraling hebben. De uitstraling is zeer belangrijk voor een bedrijf! Ons ruime assortiment is speciaal voor de moderne werker, de webshop waar looks en veiligheid samengaan!

Werkkleding bouw

Trendy bouwkleding

De werkkleding voor in de bouw heeft een revolutie ondergaan, veel oudere ‘saaie’ kleuren zijn vervangen door een nieuw kleuren spectrum felle kleuren zijn in! Bedrijven vervangen hun oude werkkleding door opvallende kleuren die bij de huisstijl passen. Naast kleuren is ook de pasvorm er flink op vooruit gegaan. De collectie aan werkkleding bouw is steeds groter geworden, naast de T-shirts en werkbroeken zijn er ook meer modieuze items bij gekomen.

Werkkleding en veiligheid

Werkkleding ziet er niet alleen goed uit, maar het moet ook aan specifieke veiligheidseisen voldoen voor verschillende branches. Veiligheid staat voorop!

Advies werkkleding bouw

Mocht je nog twijfelen welke werkkleding je nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van de werkzaamheden , maar ook voor de juiste bescherming. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat, comfort en de benodigde veiligheidsnormen van uw werkkleding bouw!

Lees meer