Thermo werkshirt

Thermo werkshirt

De thermo werkshirts van Verhoeven Bedrijfskleding zijn voor zowel dames als heren geschikt! Een thermo werkshirt houdt je lekker warm in koude periodes en zorgt voor de nodige verkoeling in de zomer. Zo zorgen ervoor dat de temperatuur van je lichaam vastgehouden wordt, terwijl vocht en of zweet worden afgevoerd. Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we een ruim assortiment aan werkshirts met deze thermo eigenschappen. Op deze manier bieden wij je als werkkledingspecialist een ruime keuze aan thermo werkshirts die geschikt zijn voor jouw werk!

Het kiezen van geschikte thermo werkshirts

Thermokleding heeft als eigenschap dat het je bestaande lichaamswarmte goed vasthoudt. Dit komt doordat er lucht tussen de huid en de kleding zit. Hoe dikker een thermo werkshirt hoe ruimer deze om het lichaam valt. Hoe meer lucht er wordt vastgehouden, hoe meer warmte de thermokleding zal bieden. Het tegenovergestelde geldt voor dunne thermokleding. Hoe strakker de thermokleding, hoe beter het zweet kan worden afgevoerd.

Drie tips om het meeste uit een thermo werkbroek te halen

Tip 1: Bedenk voor welke omstandigheden en werkzaamheden je de thermo werkshirts aanschaft en bepaal op basis hiervan je onderkleding. (Seizoensgebonden)

Tip 2: Was je thermo werkshirts altijd volgens de wasvoorschriften. Zo wordt de functie en de kwaliteit van de kleding behouden.

Tip 3: Werk in lagen, dit zorgt voor nog beter behoud van je lichaamswarmte in koude omstandigheden.

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Mocht je nog twijfelen welke thermo werkshirt je nodig hebt, laat je dan door ons adviseren! Via onze klantenservice die je eenvoudig 24/7 een vraag in en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Zo helpen we je direct met alle vragen over thermo kleding. Voor persoonlijk advies kun je terecht in onze winkel in Made. Hier adviseren wij je graag over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen!

Lees meer