Thermo werkbroek

Thermo werkbroek

De thermo werkbroeken van Verhoeven Bedrijfskleding zijn geschikt voor zowel dames als heren! Een thermokleding houdt je lekker warm in de koude periodes. Zo hebben ze als functie dat de temperatuur van je lichaam vastgehouden wordt, terwijl het vocht en of zweet wordt afgevoerd.  Het houdt je warm in de winter en verkoelt het lichaam in de zomer. Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we een ruim assortiment aan werkbroeken met deze thermo eigenschappen. Als werkkledingspecialist bieden wij thermo werkbroeken die geschikt zijn voor jouw werkzaamheden!

Het kiezen van de juiste thermo werkbroek

Thermokleding houdt je bestaande lichaamswarmte goed vast doordat er lucht tussen de huid en de kleding zit. Dit betekent dat thermo kleding je lekker warm houdt in de winter en verkoeling biedt in de zomermaanden. Hoe dikker de thermokleding hoe ruimer deze om het lichaam valt, hoe meer lucht er wordt vastgehouden en hoe meer warmte de thermokleding zal bieden. Het tegenovergestelde geldt voor dunne thermokleding, hoe strakker de thermokleding hoe beter het zweet kan worden afgevoerd. Afhankelijk van je werkzaamheden en de weersomstandigheden kies je de thermokleding die bij jouw past!

Drie tips om het meeste uit een thermo werkbroek te halen

Tip 1: Bedenk voor welke omstandigheden en werkzaamheden je de thermo werkbroeken aanschaft en bepaal op basis hiervan je onderkleding. (seizoensgebonden)

Tip 2: Was altijd volgens de wasvoorschriften, zo wordt de functie en de kwaliteit van de kleding behouden.

Tip 3: Werk in lagen, dit zorgt voor nog beter behoud van je lichaamswarmte in koude omstandigheden.

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig?

Mocht je nog twijfelen welke thermo werkbroek geschikt is voor jouw werkzaamheden, laat je dan door ons adviseren! Via onze klantenservice die je eenvoudig 24/7 een vraag in en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Zo helpen we je direct met alle vragen over thermo kleding. Voor persoonlijk advies kun je terecht in onze winkel in Made. Hier adviseren wij je graag over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen!

Lees meer