De thermo werkbroeken in het assortiment van Verhoeven Bedrijfskleding

Thermo werkbroek

De thermo werkbroeken van Verhoeven Bedrijfskleding zijn geschikt voor zowel dames als heren! Onze thermo werkbroeken houden u lekker warm in de koude periodes. 

Thermo werkbroeken hebben als functie het op temperatuur te houden van je lichaam, terwijl het vocht en of zweet wordt afgevoerd. Het houdt je warm in de winter en verkoelt het lichaam in de zomer maanden. Thermokleding houd je bestaande lichaamswarmte goed vast doordat er lucht tussen de huid en de kleding zit. Hoe dikker de thermokleding hou ruimer deze om het lichaam valt, hoe meer lucht er wordt vastgehouden en hoe meer warmte de thermokleding zal bieden. Het tegenovergestelde geld met dunne thermokleding, hoe strakker de thermokleding hoe beter het zweet kan worden afgevoerd, afhankelijk van je werkzaamheden en de weersomstandigheden kies je de thermokleding die bij jouw past!

De thermo kleding in het assortiment van Verhoeven Bedrijfskleding is;
• Ademend
• Antibacterieel
• Vochtregulerend

Tips

Tip 1; Bedenk voor welke omstandigheden en werkzaamheden je de thermo werkbroeken aanschaft en bepaal op basis hiervan je onderkleding. (seizoensgebonden)
Tip 2; Was altijd volgens de wasvoorschriften , zo wordt de functie en de kwaliteit van de kleding behouden.
Tip 3; Werk in lagen, dit zorgt voor nog beter behoud van de lichaamswarmte in koude omstandigheden.

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke thermo werkbroek u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over thermo werkbroeken. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen! Voor de beste service en hoogste kwaliteit besteld u bij Verhoeven Bedrijfskleding uw thermo werkbroek.

Lees meer