Thermo kleding die u lekker warm houdt.

Thermo kleding

Thermo kleding heeft als functie het op temperatuur te houden van je lichaam, terwijl het vocht en of zweet wordt afgevoerd. Het houdt je warm in de winter en verkoelt het lichaam in de zomer maanden. Thermokleding houd je bestaande lichaamswarmte goed vast doordat er lucht tussen de huid en de kleding zit. Hoe dikker de thermokleding hou ruimer deze om het lichaam valt, hoe meer lucht er wordt vastgehouden en hoe meer warmte de thermokleding zal bieden. Het tegenovergestelde geld met dunne thermokleding, hoe strakker de thermokleding hoe beter het zweet kan worden afgevoerd, afhankelijk van je werkzaamheden en de weersomstandigheden kies je de thermokleding die bij jouw past!

De thermo kleding in het assortiment van Verhoeven Bedrijfskleding is;
• Ademend
• Antibacterieel
• Vochtregulerend

Thermo kleding

Wanneer thermo kleding

In warme omstandigheden ; wanneer je aan het werk bent in een warme omgeving en daardoor veel transpireert wordt het lichaam nat en koelt het af, wat soms gevaarlijke situaties kan veroorzaken. De thermokleding voert het zweet af door een ademend vermogen, het is hierbij wel van belang om ademende kleding te dragen, dus geen katoen!
In koude omstandigheden; als je tijdens koude omstandigheden veel beweegt wordt de warmte die het lichaam produceert vastgehouden in speciale vezels. Wat te vergelijken is met isolatie. Werkt u veel buiten maak dan gebruik van meerdere lagen! Zo is de thermo kleding laag A maar doe heir nog een laag overheen voor de benodigde bescherming en het weer!

Tips

Tip 1; Bedenk voor welke omstandigheden en werkzaamheden je de thermokleding aanschaft en bepaal op basis hiervan je onderkleding. (seizoensgebonden)
Tip 2; Was altijd volgens de wasvoorschriften , zo wordt de functie en de kwaliteit van de kleding behouden.
Tip 3; Werk in lagen, dit zorgt voor nog beter behoud van de lichaamswarmte in koude omstandigheden.

Thermo kleding

Heeft u nog een vraag of advies nodig? 

Mocht je nog twijfelen welke werkkleding je nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van de werkzaamheden , maar ook voor de juiste bescherming. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van uw thermokleding!

 

Lees meer