Offshore reddingsvest

Geen producten gevonden...

Offshore reddingsvesten

Offshore werkkleding dient uw personeel goed te beschermen tegen de ruige omstandigheden op zee, in een industriële omgeving vol arbeidsgevaren. De behoefte aan kleding en beschermingsmiddelen in de offshore is heel divers en moet vaak aan veiligheidsnormeringen voldoen. 

Man overboord!

Man overboord, u moet er niet aan denken! Toch zijn er bij het risicovolle werk in de offshore allerlei reële gevaren. In het geval er onverhoopt iets misgaat, hangen er levens af van goed functionerend reddingsmateriaal. Wij leveren een compleet pakket drijfmiddelen, drijfpakken en reddingsvesten die voldoen aan de hoge standaards in de offshore industrie.

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke offshore reddingsvest u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over offshore reddingsvesten. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen! Voor de beste service en hoogste kwaliteit besteld u bij Verhoeven Bedrijfskleding uw offshore reddingsvest.

Lees meer