Offshore kleding , voor ieder wat wils.

Offshore kleding

Offshore kleding dient uw personeel goed te beschermen tegen de ruige omstandigheden en vooral op zee of in een industriële omgeving vol arbeidsgevaren. De behoefte aan kleding en beschermingsmiddelen in de offshore is heel divers en moet vaak aan strenge veiligheidsnormen voldoen. We hebben een ruim assortiment aan offshore kleding!

Waterdicht kleding

Waterdichte kleding offshore kleding is een eerste vereiste bij het werken op zee, de merken en type kleding die wij in het assortiment hebben zijn geselecteerd op duurzaamheid en zijn oersterk! Ze zijn bestendig tegen allerlei weersomstandigheden en beschermingsrisico’s , gemaakt van opvallende kleuren!

Offshore kleding

Man overboord

U moet er niet aan denken, een van uw bemanningsleden slaat overboord. In de offshore branche zijn er veel grote risico’s en gevaren. In het geval dat er iets mis mocht gaan, hangen er levens af van goed functionerend materiaal. Verhoeven Bedrijfskleding levert de beste reddingsmiddelen voor in de offshore branche! Alle onze offshore kleding en reddingsmiddelen voldoen aan de hoogste eisen!
Op zee is er nauwelijks bescherming tegen de ruige weersomstandigheden. Hoe zorgt u dat uw crew met het beste materiaal en zo’n hoog mogelijk comfort werkt? Een grote keuze aan (thermo) kleding houd de medewerkers in ieder geval warm. Naast Thermo kleding hebben we ook warme, truien, pull-overs, overalls etc. in verschillende kleuren, zo kunt u uw huisstijl toepassen op de werkvloer en in de kledingpakketten.

Offshore overall

Een overall als offshore kleding is waarschijnlijk een van de meest gedragen veiligheidskleding. Ze worden overall gebruikt zowel in de agrarische sector als in de offshore branche! Maar waarom een overall? Ze beschermen uw hele lichaam tegen vuil of ander mogelijke gevaren die de werkzaamheden met zich mee kunnen brengen. In ons assortiment hebben we veel verschillende overalls, voor elke sector of branche hebben we er een aangepast aan de juiste omstandigheden en mogelijk wettelijke richtlijnen.

Offshore kleding

De juiste bescherming bij offshore werkzaamheden.

De werkzaamheden op een offshore platform brengen zwaar lichamelijke werk met zich mee, de juiste werkkleding is hierdoor een must! Waar moet de benodigde werkkleding aan voldoen en waar bent u tegen beschermt?
• Hitte en vuurbestendig, vlamvertragend.
• Beschermend voor lassers, spatten, hitte en vlam.
• Antistatisch, bescherming tegen statische elektriciteit.
• Reflecterende offshore strepen 3M LOXY
• Mobilofoon pocket
• Gasdetectielussen voor detectoren, kabels en antennes.
• Bescherming tegen kou
• Bescherming voor blootstelling aan thermische risico’s van elektrische vlamboog.
• Bescherming tegen vloeibare chemicaliën.

Advies

Mocht je nog twijfelen welke werkkleding je nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van de werkzaamheden , maar ook voor de juiste bescherming. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen van uw offshore kleding!

 

Lees meer