Offshore kleding

Offshore kleding

Op zee of in een industriële omgeving met arbeidsgevaren is offshore werkkleding onmisbaar! Offshore bedrijfskleding biedt namelijk de nodige bescherming tegen gevaarlijke en ruige omstandigheden. Deze werkomstandigheden in de offshore vragen om verschillende soorten kleding en beschermingsmiddelen die aan strenge veiligheidsnormen voldoen. Als werkkledingspecialist heeft Verhoeven Bedrijfskleding alle offshore kleding die jij nodig hebt om je werkzaamheden veilig en comfortabel uit te voeren. Werk beter in comfort!

Waterdichte offshore werkkleding en reddingsmiddelen

Het allerbelangrijkste wanneer je op zee werkt is goede waterdichte offshore kleding die zowel duurzaam als oersterk is. De kleding in ons assortiment zijn bestendig tegen allerlei risico’s en weersomstandigheden. Verder is onze bedrijfskleding verkrijgbaar in diverse opvallende kleuren. Kies voor offshore kleding in jouw bedrijfskleuren voor een professionele uitstraling. Houd je medewerkers lekker warm en droog met onze verschillende truien, vesten, thermokleding en pullovers. Onze kleding zorgt ervoor dat jouw crew comfortabel en veilig aan de slag kan.

Offshore kleding

Offshore kleding biedt de nodige bescherming

Werken op een offshore zee platform is zwaar lichamelijk werk. Bescherm jezelf daarom goed met passende en beschermende bedrijfskleding. Maar waar moet offshore werkkleding eigenlijk aan voldoen en waar ben je tegen beschermd?
• Antistatisch, bescherming tegen statische elektriciteit.
• Beschermend voor lassers, spatten, hitte en vlam.
• Bescherming tegen kou
• Bescherming tegen vloeibare chemicaliën.
• Bescherming voor blootstelling aan thermische risico’s van elektrische vlamboog.
• Gasdetectielussen voor detectoren, kabels en antennes.
• Hitte en vuurbestendig, vlamvertragend.
• Mobilofoon pocket
• Reflecterende offshore strepen 3M LOXY

Offshore kleding

Heb je nog een vraag over offshore werkkleding of heb je advies nodig?

Werk je op zee maar heb je geen idee welke bedrijfskleding geschikt is? Of wil je meer informatie over onze offshore kleding? Wij staan voor je kleding! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Wil je werkkleding passen? Kom langs in onze gezellige winkel in Made en vraag om advies!

Lees meer