Offshore bedrijfskleding

Offshore bedrijfskleding

Offshore bedrijfskleding biedt je personeel de nodige bescherming tegen ruige omstandigheden. Vooral op zee of in een industriële omgeving vol arbeidsgevaren is offshore kleding onmisbaar. De behoefte aan kleding en beschermingsmiddelen in de offshore is heel divers en moet vaak aan strenge veiligheidsnormen voldoen. Bij Verhoeven Bedrijfskleding hebben we een ruim assortiment aan offshore kleding!

Waterdichte offshore bedrijfskleding en reddingsmiddelen

Waterdichte offshore kleding is een eerste vereiste bij het werken op zee. De offshore bedrijfskleding die wij in het assortiment hebben is duurzaam en oersterk! Zo is deze werkkleding bestendig tegen allerlei weersomstandigheden en beschermingsrisico’s. Verder is het gemaakt in verschillende opvallende kleuren. Met een grote collectie aan verschillende soorten beschermende kleding die geschikt is voor op zee zorgen wij er voor dat jouw crew met de beste comfort aan de slag kan! Kies bijvoorbeeld voor verschillende warme truien, vesten, pullovers of thermokleding om medewerkers warm te houden. Doordat de offshore bedrijfskleding in verschillende kleuren verkrijgbaar is, kun je deze geheel afstemmen op de huisstijl van jouw bedrijf.

Offshore kleding biedt de nodige bescherming

Het werk op een offshore platform is zwaar lichamelijk werk. Goede beschermende werkkleding is hierdoor geen onnodige luxe! Maar waar moet offshore kleding aan voldoen en tegen welke elementen biedt het bescherming?

  • Hitte en vuurbestendig, vlamvertragend.
  • Beschermend voor lassers, spatten, hitte en vlam.
  • Antistatisch, bescherming tegen statische elektriciteit.
  • Reflecterende offshore strepen 3M LOXY
  • Mobilofoon pocket
  • Gasdetectielussen voor detectoren, kabels en antennes.
  • Bescherming tegen kou
  • Bescherming voor blootstelling aan thermische risico’s van elektrische vlamboog.
  • Bescherming tegen vloeibare chemicaliën.

Offshore overall

Een overall als offshore kleding is waarschijnlijk een van de meest gedragen veiligheidskleding. Ze worden overall gebruikt zowel in de agrarische sector als in de offshore branche! Maar waarom een overall? Ze bieden jouw hele lichaam bescherming tegen vuil of andere mogelijke gevaren die de werkzaamheden met zich mee kunnen brengen. In ons assortiment hebben we veel verschillende overalls, voor elke sector of branche hebben we er een aangepast aan de juiste omstandigheden en mogelijk wettelijke richtlijnen.

Heb je nog een vraag of heb je advies nodig over offshore bedrijfskleding?

Weet je niet zeker welke offshore kleding bij jouw werkzaamheden past of wil je meer weten over de andere soorten werkkleding in ons assortiment? Wij helpen je graag! Via onze klantenservice kun je 24/7 een vraag indienen. Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25. Wil je werkkleding passen? Kom dan langs in onze gezellige winkel in Made en laat je adviseren!

Lees meer