Beroepskleding, voor al uw werkzaamheden

Beroepskleding


Wie beroepskleding draagt wilt comfort, maar je wilt natuurlijk ook een goede en nette uitstraling! Of je nu beroepskleding in de horeca draagt of werkkleding in de andere bedrijfstakken. Bewegingsvrijheid tijdens het werk is van belang evenals een goede uitstraling! Kies je voor de beroepskleding van Verhoeven Bedrijfskleding dan kies je voor modieuze werkkleding die aan de praktische eisen en normen voldoet! Deze werkkleding maakt voor u reclame met u logo op de meest zichtbare plaatsen.
In ons assortiment hebben we veel verschillende soorten, waaronder:


• Beroepskleding voor in de bouw
• Beroepskleding voor in de horeca
• Offshore kleding

beroepskleding

Beroepskleding in new design


Beroepskleding moet niet alleen lekker zitten en betrouwbaar zijn, het moet ook aan de huisstijl van het bedrijf voldoen en aansluiten met uw kleuren. Je loopt immers hele werkdagen in je beroepskleding, en het werkt als een visitekaartje voor uw bedrijf. Nette bedrijfskleding met de een logo geven uw bedrijf de juiste uitstraling! Uw reclame is dan overal waar u en uw medewerkers zijn. ons assortiment hebben we een ruime keuze uit kleuren om bij elke huisstijl te kunnen passen, speciaal voor de moderne werker! De webshop waar looks en veiligheid samengaan!

beroepskleding


Kleuren beroepskleding


Het aanbod aan kleuren is enorm belangrijk, de laatste jaren zijn er velen kleuren bij gekomen. Maar niet alleen dat ook bedrijven vinden een opvallende kleur belangrijk en moet natuurlijk bij de huisstijl aansluiten. We zien steeds vaker dat de oude ‘grijze, saaie’ kleuren vervangen worden door opvallende en felle kleuren.


Ons assortiment beroepskleding!


We hebben een ruim aanbod in Beroepskleding, in ons assortiment Beroepskleding hebben we onder andere, beroepskleding voor in de bouw & horeca, maar dat niet alleen ook hebben we een ruim aanbod in offshore kleding voor in de ruigste omstandigheden de beste bescherming en veiligheid! We hebben een ruim assortiment in;


• Overallsberoepskleding
• Doorwerkjassen
• Werkbroeken
• T-shirts
• Kokskleding
• Schorten
• Blouses

 

 


Alles wat u nodig heeft voor bij uw veiligheid of uitstraling hebben we! Naast veiligheid en uitstraling het lekker zitten het belangrijkste! Je wilt geen compromissen sluiten, je beroepskleding moet goed en lekker zitten! Daarvoor hebben we een ruim assortiment aan nieuw materiaal! De katoenen T-shirt worden vervangen door meer innovatieve materialen, bijvoorbeeld Bamboo of het wordt vervangen door duurzame materialen!


Beroepskleding als visitekaartje


Beroepskleding geeft uw bedrijf een nette en professionele uitstraling. Het ziet er niet alleen netjes uit om uw logo op uw kleding te hebben, maar werkt ook als visitekaartje. Als uw werkkleding opvallend is en in dezelfde stijl als uw bedrijf is dit een verrijking voor uw bedrijf en uw werknemers vertegenwoordigen u en uw bedrijf op de werkvloer door alleen simpelweg hun kleding met logo erop! Voor u de goedkoopste reclame en een mooie eenduidige uitstraling bij uw klanten.

Beroepskleding borduren
 

Heeft u een vraag of advies nodig voor beroepskleding?


Mocht je nog twijfelen welke Beroepskleding je nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van de werkzaamheden , maar ook voor de juiste bescherming. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen voor uw beroepskleding!

Lees meer