Vlamvertragende overall

Vlamvertragende overall

Onze vlamvertragende overalls bieden de benodigde veiligheid waar naar opzoek bent! Vlammen, hitte, chemicaliën of vonken krijgen geen kans. Wij van Verhoeven Bedrijfskleding beschikken over een groot assortiment vlamvertragende kleding, waaronder ook overalls. Onze vlamvertragende overalls zijn er in vele soorten en maten, van alleen de beste merken die door ons geselecteerd zijn. Zo bieden we de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Veiligheid is het belangrijkste wat er is, maar voor uitstraling van uw bedrijf letten wij er ook op dat de vlamvertragende overalls comfortabel en modieus zijn! Door het gebruik van zachte materialen aan de binnenzijde hebben de vlamvertragende overalls een hoog draagcomfort!

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke vlamvertragende overall u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over  vlamvertragende overalls. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen over onze vlamvertragende overall.

 

Lees meer