Vlamvertragende jas

Vlamvertragende jas

Onze vlamvertragende jassen bieden de veiligheid waar naar opzoek bent! Vlammen, hitte, chemicaliën of vonken krijgen geen kans. Wij van Verhoeven Bedrijfskleding beschikken over een groot assortiment vlamvertragende kleding, waaronder ook vlamvertragende jassen. Onze vlamvertragende jassen zijn er in vele soorten en maten, van alleen de beste merken die door ons geselecteerd zijn. Zo bieden we de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Veiligheid is het belangrijkste wat er is, maar voor uitstraling van uw bedrijf letten wij er ook op dat de vlamvertragende jassen comfortabel en modieus zijn! Door het gebruik van zachte materialen aan de binnenzijde hebben de jassen een hoog draagcomfort!

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke vlamvertragende jas u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over  vlamvertragende jassen. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen over onze vlamvertragende jas.

Lees meer