Vlamvertragende broek

Vlam vertragende broek

Werkt u in een omgeving waar u te maken heeft met risico’s op het gebied van hitte en brandgevaar? Bijvoorbeeld bij laswerkzaamheden? Juist in dit soort situaties is veiligheidskleding enorm belangrijk! Daarom hebben we bij Verhoeven Bedrijfskleding een serie vlamvertragende werkbroeken. Deze serie is zorgvuldig door ons geselecteerd, zo hebben we alleen de beste merken en de beste kwaliteit in huis om u te verzekeren van een optimale bescherming tijdens uw werkzaamheden!

Ons assortiment vlamvertragende broek

Wij van Verhoeven bedrijfskleding hebben een ruim assortiment aan vlamverrtagende broeken. Zo kunnen wij onze werkbroeken voor een juiste prijs kwaliteit verhouding aanbieden en tot unieke concepten komen! De broeken zijn er in verschillende kleuren te verkrijgen, op deze manier kunt u de juiste vlamvertragende broek matchen met uw huisstijl. Daarnaast heeft u ook de optie om de vlamvertragende broeken te personaliseren, door deze te laten borduren of bedrukken. Zet uw logo of uitspraak op de vlamvertragende broek en krijg een nette en professionele uitstraling op de werkvloer!

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke vlamvertragende broek u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over  werkbroeken. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen over onze vlamvertragende broek.

Lees meer