Sloof

Geen producten gevonden...

Sloof

Sloven die al vele jaren, na volle tevredenheid, professioneel worden gedragen. Onder andere in de horeca en bakkerij. Met een sloof geeft u de bedrijfskleding niet iets meer, u krijgt een nettere uitstraling en het is bovendien hygiënischer!

Dankzij een sloof blijft uw kleding netjes en schoon tijdens de werkzaamheden. Bij Verhoeven Bedrijfskleding verkopen we verschillende merken die door ons zijn geselecteerd, zo hebben we alleen het beste in huis met een hoge kwaliteit en draagcomfort! Onze stijlvolle sloven geven een nette uitstraling aan zowel het bedienend personeel als het personeel in de keuken. In ons assortiment hebben we veel verschillende soorten kleuren. Kies de juiste kleur die bij uw bedrijf past en match deze met uw huisstijl. Ook is het mogelijk om de sloof te laten bedrukken of borduren. Zet uw logo, uitspraak of gegevens op de sloof en uw personeel loopt er professioneel en verzorgd bij. Door uw logo op de kleding te laten borduren of bedrukken werkt de kleding als visitekaartje en uw personeel is makkelijk te herkennen!

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke sloof u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over sloven. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen! Voor de beste service en hoogste kwaliteit besteld u bij Verhoeven Bedrijfskleding uw sloof!

 

Lees meer