Kokskleding

Geen producten gevonden...

Kokskleding

Bent u opzoek naar mooie, maar vooral comfortabele kokskleding? In het assortiment van Verhoeven Bedrijfskleding vindt u verschillende merken aan kokskleding. De merken in ons assortiment zijn zorgvuldig door ons geselecteerd en daarom hebben we ook alleen het beste in huis, een hoge kwaliteit en een hoog draagcomfort! Onze collectie is exclusief en voldoet aan aal prestatie-eisen waar kokskleding aan moet voldoen. Alleen de beste stoffen en materialen worden gebruikt om deze kleding tot stand te brengen en een ongekend draagcomfort te bieden. Zo weet u zeker dat u en uw werknemers de hele dag in de keuken kunnen doorbrengen en zich kunnen focussen op de beste en het maken van de heerlijkste gerechten! In het assortiment vind u zowel kokskleding voor dames als heren. De kokskleding voor dames is speciaal aangepast aan de pasvorm en bied hetzelfde draagcomfort als de kokskleding voor heren.

Personaliseren van de kokskleding

Naast het ruime aanbod aan verschillende kokskleding, kunt u ook kiezen uit veel verschillende soorten kleuren en kleurcombinaties zo kunt u de kleding aanpassen aan uw huisstijl. Op deze manier lopen uw werknemers er netjes, verzorgt en professioneel bij! Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de kokskleding te laten borduren of bedrukken met logo, slogan of contactgegevens. zo zijn uw werknemers makkelijker te herkennen en werkt de kleding als visitekaartje!

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke kokskleding nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over kokskleding. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen! Voor de beste service en hoogste kwaliteit besteld u bij Verhoeven Bedrijfskleding uw kokskleding!

Lees meer