Horeca schort

Geen producten gevonden...

Horeca schort

In een professionele keuken, maar ook bij het serveren zorgt het dragen van een horeca schort voor hygiëne en een nette uitstraling. Bij Verhoeven Bedrijfskleding heeft u een ruime keuze uit horeca schorten, zowel voor dames als heren! De schorten zijn verkrijgbaar in lange en korte modellen, ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor heupschorten, schorten met zakken. Ook serveerschorten en sloven zijn bij ons te verkrijgen!

Lang of kort?

Horeca schorten zijn er in drie verschillende lengte maten te verkrijgen; een kort schort boven de knie, een medium schort tot net onder de knie en een lang horeca schort tot over de enkels. Alle schorten zijn voorzien van meerder zakken en verkrijgbaar in uitvoeringen voor dames als heren. Bij Verhoeven Bedrijfskleding vindt u verder ook nog horeca schorten in verschillende kleuren en is er de mogelijkheid om ze te laten borduren of bedrukken, zo laat u de huisstijl doorlopen in uw horeca kleding!

 

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke horeca schort u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over horeca schorten. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen! Voor de beste service en hoogste kwaliteit besteld u bij Verhoeven Bedrijfskleding uw Horeca schort!

Lees meer