Horeca blouse

Horeca blouse

Horeca bloezen voor heren en dames, echte horeca shirts van een hoge kwaliteit voor het restaurant en hotelwezen. Een blouse is een van de meest gedragen kledingstukken in de horeca. Denk aan net wit, lichtblauw, navy of casual zwart. Maar welk blouse kies je voor in de horeca? En wat geef je er aan uit? De mooiste en duurzaamste blouseen voor in de horeca koop je bij Verhoeven Bedrijfskleding!

Horeca bloezen zijn vaak effen van kleur met soms kleine details, zoals een contrasterend kraagje of gekleurde knopen. 

Horeca blouse & duurzaamheid

Kies unieke horeca bloezen die uitermate geschikt zijn voor bediend personeel in het restaurant, eetcafé, hotel, bar of terras. Horeca bloezen die lang mee gaan zodat et personeel er op en top uitziet en tevreden is met een hoog draagcomfort!

Heeft u nog een vraag of advies nodig?

Mocht u nog twijfelen welke horeca blouse u nodig heeft, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met u vragen over horeca bloezen. Ook kunt u terecht in onze winkel waar we u kunnen adviseren over de juiste maat en de benodigde veiligheidsnormen! Voor de beste service en hoogste kwaliteit besteld u bij Verhoeven Bedrijfskleding uw Horeca blouse!

Lees meer