Horecakleding, geeft uw bedrijf de beste uitstraling!

Horecakleding


Bent u opzoek naar horecakleding? Verhoeven bedrijfskleding heeft een ruim assortiment, waarmee je als bedrijf of als zelfstandige uitstekend me voor de dag kunt komen! Ons aanbod bestaat uit onder andere; kokskleding, horeca sloof en –schorten, horeca overhemden, -vesten en schoenen! Ons aanbod bestaat zowel uit horecakleding voor mannen als vrouwen!


Naast het ruime aanbod in soorten horecakleding zijn er ook een tal van kleuren verkrijgbaar, zo kunt u de kleding matchen met uw huisstijl en zorgen voor een nette en professionele uitstraling. Naast de kleuren is er ook de mogelijkheid om de horecakleding te laten borduren of drukken met uw bedrijfslogo! Dit geeft een energieke, unieke en een eigen uitstraling! Zo komt u professioneel over en laat u een goede indruk bij uw klanten achter, niet alleen dat bied een groot voordeel, maar de klanten zien uw logo en dat zorgt ervoor dat de klanten uw bedrijf beter onthouden en terug zullen komen!

horecakleding

Goede Horecakleding is van belang!


Goede horecakleding moet van goede kwaliteit en de juiste uitstraling geven, maar dat niet alleen dat het moet ook functioneren en aan verschillende eisen voldoen, ook op hygiënische gebied. Aan horecakleding hangen geen ISO normen vast, enkel aan de schoenen die gedragen moeten worden. Aan welke eisen de horecakleding moet voldoen bepaalt u helemaal zelf, moet de Horecakleding duurzaam zijn of modieus en representatief? Daarnaast is comfort een belangrijke, de horecakleding moet goed aanvoelen en lekker zitten, u en uw werknemers moeten er immers de hele werkdag in rondlopen! De eisen hangen ook van het werk af, de een staat heel de dag in de keuken terwijl de andere in de bediening staat, bij ons heeft u een ruim aanbod in keuze en kunt u de kleding aanpassen op het werk en de eisen die u er aan stelt! Laat u ook zien bij wie uw klanten kunnen bestellen?

Horecakleding

Advies Horecakleding


Mocht je nog twijfelen welke horecakleding je nodig hebt, neem contact met ons op! Via onze klantenservice kunt u 24/7 een vraag indienen en telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 - 21.00 uur op telefoonnummer: 085 - 065 66 25 om u direct te helpen met vragen over de beste horecakleding. 

Lees meer